Menu Sluiten

Beursstand

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Ontwerpen van een aantrekkelijke beursstand.

Het ontwerpen van een unieke beursstand die uw bedrijf niet alleen laat opvallen, maar ook een sterke visuele impact heeft, kan uiterst gecompliceerd zijn. Ruimtebeperkingen in combinatie met honderden andere exposanten kunnen uw visuele effect sterk beperken en maken het voor u moeilijk om opgemerkt te worden. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om een professional in dienst te nemen die hen helpt een aantrekkelijke stand te creëren.

Een beursspecialist begrijpt de eisen die aan een beursstand worden gesteld – welke materialen moeten worden gebruikt, welke kleuren, maten, vormen enzovoort – en is in staat om een stand te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet, maar ook binnen uw budget blijft. Wat is een beursstand.

Meer info

tags: 3d Virtual Tour – Gepersonaliseerde Totaalbeleving – Internationale Standenbouwer – Leveranciers Virtuele Beursstand – Standen Beurzen – 

Wenst u meer info over beursstand kijk dan vlug op https://expoz.be | Beursstand

Beurzen | Interieur | Standen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beursstand

skip to main content google tag manager about why expose scheidingswanden horeca services beursstanden en beursinrichting showroom winkel en interieurinrichting posmateriaal en displays contact home services beursstanden en beursinrichting beursstanden en beursinrichting beursstanden en beursinrichting van concept tot een eerste ontwerp in d. Van de technische uitwerking van elk onderdeel van je stand display videowall banners tot de opbouw ter plaatse. Waar je in europa ook moet zijn beursstand gevraagd Expose ontwikkelt beursstanden van a tot z in eender welk formaat en voor elk budget. Dankzij onze allin standenbouw service maken we van je beursdeelname gegarandeerd een succes. Mediafin op finance avenue slagen we erin om met een uitgekiende zaalplan en inrichting van talrijke stands om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Baltimore we pakten uit met een coole beursstand ontworpen rond een centrale meeting point waarop het campagnebeeld duidelijk te zien was. Bnp paribas fortis tijdens de geldbeurs toonde bnp paribas zi.

toggle navigation home products contact flightcases flightcase voor beursstand flightcase voor beursstand flightcase met schuiven en screens afgewerkt met geanodiseerd aluminium vier handgrepen vier vlindersloten vier zwenkwielen en schuif. Dit om beursmaterialen veilig en makkelijk te vervoeren. Samengevat koffer op maat extra opbergvak voor beursmateriaal afwerking naar eigen keuze personalisatie mogelijk verkrijgbaar in volgende kleuren diverse kleuren beschikbaar binnenafmetingen flightcase voor beursstand op maat buitenafmetingen flightcase voor beursstand op maat meer info niet gevonden wat u zocht contacteer ons vrijblijvend. Contacteer ons neerstraat oudturnhout. ednicoednico.be flightcases amp schuiminterieurs flightcases ncases schuiminterieurs kunststofkoffers polypropyleenkoffers xtreme amp protector cases pelicases standaard koffers gereedschapskoffers presentatiekoffers leder en kunststoftassen standaard tassen tassen op maat gereedschapstassen aluminium ko.

Interesse in Beursstand

aanpak services evenementenbureau bedrijfsfeest beursstand nieuwjaarsrecepties productlancering werken bij team jobs cases contact nl en fr let s talk beursstand een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn als je het goed doet lees meer over beursstand Beurzen zijn de ideale gelegenheid om facetoface met uw doelpubliek in contact te komen en uw bedrijf persoonlijk voor te stellen. Vaak maken bezoekers er voor het eerst kennis met uw onderneming. Zorg er dus voor dat ze met een aangenaam gevoel naar huis gaan. Benieuwd naar hoe dazzle events te werk gaat contacteer ons let s talk beursstand een beursdeelname is meer dan een stand bouwen en aanwezig zijn tijdens de beurs. Het is immers een communicatietool die bijzonder doeltreffend kan zijn als je het goed doet. Beurzen zijn de ideale gelegenheid om facetoface met uw doelpubliek in contact .